Αξιολογήσεις Εκπαίδευσης Σκύλων

αξιολογηση εκπαιδευση σκυλωνΑρκετοί πιστεύουν ότι το επάγγελμα εκπαιδευτής σκύλων είναι μια ονειρεμένη κατάσταση γεμάτη παιχνίδια, διασκέδαση και χάδια. Η αλήθεια είναι πολύ μακρυά από αυτή την εκδοχή. Η ευθύνη που κάθε εκπαιδευτής σκύλων κουβαλάει στους ώμους του για την ομαλή συμβίωση του ανθρώπου και του σκύλου, είναι πιο βαριά από ότι κάποιος ίσως να φαντάζεται. Ναι έχει και χαρές όταν καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο δύο λόγια από έναν κηδεμόνα σκύλου μπορούν να σε κάνουν να ξεχάσεις…δύσκολες στιγμές!

Κάποια βράδια δεν κοιμάσαι περνάς ξανά και ξανά από το μυαλό σου κάθε σου επιλογή ειδικά σε προγράμματα διόρθωσης συμπεριφοράς για να σιγουρευτείς ότι έδωσες τον καλύτερο σου εαυτό. Άλλες πάλι σχεδιάζεις τακτικές για να οδηγήσεις την συνύπαρξη στο σημείο που και τα δύο μέρη…άνθρωπος και σκύλος…θα κατανοούν ο ένας τον άλλον. Υπάρχει όμως ακόμα κάτι πιο σημαντικό.

Είσαι αυτός που θα διδάξει τι είναι ο σκύλος και εάν αυτό το κάνεις λάθος τότε μπορεί να έχεις έναν ικανοποιημένο πελάτη…αλλά θα έχεις φανεί λίγος απέναντι σε αυτόν που σου έδωσε την δυνατότητα να βιοπορίζεσαι στο όνομά του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τιμούν με τα λόγια τους που τις περισσότερες φορές νομίζω ότι δεν αφορούν εμένα αλλά μιλούν για κάποιον άλλο. Δεν είναι μακρυά από την αλήθεια αυτό…ότι καταφέρνεις να είσαι δεν είναι παρά ο κόσμος που συνάντησες στην διαδρομή σου, ευχαριστώ λοιπόν και όλους αυτούς που με δίδαξαν ανθρώπους και σκύλους και εύχομαι να τους τιμώ με την δράση μου!

Pit Bull – Η Ήρα ο Δημήτρης και η Ράνια

Μαίρυ και Σίσυ – Ελληνικός Ποιμενικός

Μάρι και Ζλόντυ – Κόκερ

Άννα και Alfie – Ένας ημίαιμος «μάγκας»

Λαμπραντόρ – Η Σόνια και ο Μπρούνο

Pitbull – Ο Νικηφόρος, η Άρτεμης και η Rose

Εφη και Jollie – Από τους κάδους των σκουπιδιών στον ορισμό της αγάπης

Νική και Σπίθα – Η Επαναστάτρια

Σπύρος, Λήδα και Ήρα – Μια ατίθαση διάνοια

Η Γιάννα…ο Σκουντούφλης (Σκούντι), ο Ζεν και η κουνέλα Chi Chi

Σοφία και Ράστα, Μπόξερ – Boxer

Κώστας και Ίρις – Pitbull

Ιωάννα και Μαλού – Μαλτέζ (Malteze)

Σάντρα και Κάρλα (Beagle)

 Για περισσότερες αξιολογήσεις επισκεφθείτε την σελίδα μας στο google ή το facebook