εκπαίδευση μαλτέζ maltese σκύλος αξιολόγησηΙωάννα και Μαλού (Μαλτέζ maltese) – Αξιολόγηση Εκπαίδευσης Σκύλου

Ήρθε στη ζωή μας μόλις δύο μηνών και τα ανέτρεψε όλα. Ο πρώτος μας σκύλος!!! (Νομίζω ότι αυτό τα λέει τα όλα). Η αντιμετώπιση της οικογένειας μας λάθος εξαρχής … νομίζαμε πως είχαμε ένα μωρό που γεμίζαμε αγκαλιές , χάδια και φιλιά.  Αφενός η Μαλουδίτσα ένιωσε ότι όλος ο κόσμος της ανήκει και αφετέρου έγινε επιθετική σχεδόν σε όλο τον περίγυρο μας ακόμη και ως προς εμάς , στιγμές που ήθελε να περάσει το δικό της.

Μπορεί απλά να περνάγαμε μπροστά από το κρεββάτι της ή και από τη σόμπα που συνήθιζε να κάθεται και να μας γρύλιζε… ή και χωρίς λόγο καθώς την χαϊδεύαμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων ήταν ότι αλλάζοντας σπίτι, άρχισε να έρχεται άγνωστος κόσμος για εκείνη (μάστορες , γείτονες κτλ) και τότε ήταν που ξέσπασε…άρχισε να τους επιτίθεται. Μέχρι που ήρθε στη ζωή μας ο πλέον αγαπημένος δάσκαλος και μέλος της οικογένειας μας Χρήστος Κούτσης!  Με εντυπωσίασε από την πρώτη κιόλας στιγμή η ευθύτητα του και ταυτόχρονα ο επαγγελματισμός και η αγάπη γι αυτό που κάνει. 
Αυτός ο άνθρωπος με πολλή υπομονή και επιμονή με έμαθε πραγματικά να καταλαβαίνω  και να διαχειρίζομαι τις ανάγκες του σκύλου μου και πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε μία ισορροπημένη και γεμάτη κατανόηση σχέση.

Φυσικά η σχέση μας χτίζεται κάθε μέρα που περνάει…! 

Χρήστο σε ευχαριστούμε πολύ για όσα έκανες και κάνεις για εμάς!
Ιωάννα και Μαλού

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το