Χριστούγεννα με το σκύλο μου!

– Ράστα άσε κάτω τον Άι Βασίλη!!!!!!!εκπαιδευση σκυλων Χρηστος Κουτσης φωτογραφια Maria E Sarris

-☺☻♥

– Θα τον βάλουμε εδώ πάνω στο ηχείο…… Άρα δεν θα τον πολυβλέπεις και δεν θα σε ενοχλεί…

♥♥♥♥

– Να τώρα βάζουμε την τρίτη σου μπαλίτσα είμαστε ήδη Μαζί 3 χρόνια

Η σχέση αυτή ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και 3 μήνες (Σεπτέμβριος 2015). Η αφορμή η πρόσκληση να δούμε την Λίντα (μαμά Ράστας) που είχε γεννήσει πρόσφατα…… Και τσουπ μπαίνοντας στο δωμάτιο ένα μικρό κουτάβι βγαίνει από το κουτί και έρχεται στα πόδια μου… Έρωτας Κεραυνοβόλος.

Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι….

Απρίλιο 2014 χάσαμε τον πατέρα μου. Ο αγαπημένος του σκύλος ο Ράστυ δεν άντεξε τον χαμό του αφεντικού του έξι μήνες μετά έφυγε από τη ζωή. Όσο και αν προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε νομίζω ότι αυτός είχε πάρει την απόφασή του, ήθελε να φύγει.

Απόφαση…δεν θέλουμε πάλι σκύλο είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι τον φίλο σου.Αλλά η ζωή είχε αποφασίσει άλλα και μαζί μ’ αυτήν και η Ράστα. Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2015 μπαίνει στην ζωή μου αυτό το πλάσμα… η Ράστα!

  • ΡΆΣΤΑΑΑΑΑΑ άσε κάτω τον Άι Βασίλη…

Μια σχέση στοργής και τρέλας στην αρχή η συμβίωση μας ήταν ένας πόλεμος των Ρόουζ η Ράστα να προσπαθεί να επιβάλει τους κανόνες της και εγώ τους δικούς μου…… Μια σχέση που ευτυχώς σώθηκε από τον καλό μάγο του Οζ ονόματι Χρήστο.

Δεν αλλάζω με τίποτα αυτό που έχω με την κούκλα μου. Είναι αυτή που θα κάνει απίστευτες χαρές κάθε φορά που θα γυρίσω από την δουλειά, αυτή που το βράδυ θα έρθει να με πάρει αγκαλιά για να κοιμηθούμε μαζί, είναι αυτή που θα με ξυπνήσει το πρωί σπρώχνοντάς με ανυπόμονα τραβώντας τις κουβέρτες ή γλείφοντας με στο πρόσωπό. Είναι η συντροφιά μου που μαζί θα πάμε ήρεμες βόλτες και θα μπούμε στην μπασκέτα για να παίξουμε με τα μπαλάκια της, είναι αυτή που θα μπει μπροστά μου για να με προστατέψει αν καταλάβει ότι φοβάμαι. Είναι αυτή που με έμαθε τι θα πει ανιδιοτελείς αγάπη. Α Γ Α Π Η

Είναι ένα πολύ σημαντικό και ίσως το σημαντικότερο κομμάτι στη ζωή μου…..

– Ράστα…. Είπα άσε τον Άι Βασίλη ήσυχο

Σοφία Καγεώργη