εκπαιδευση σκυλου boxer Σοφία ΡάσταΣοφία και Ράστα Μπόξερ – Boxer

Η Ράστα μια πανέμορφη μποξερίνα (η ομορφότερη στον κόσμο), η Σοφία (εγώ δηλαδή) με εμπειρία, όπως πίστευα, από σκυλιά μιας και είχα 2 ημιαίμα μικρά σκυλάκια όταν ζούσα με τους δικούς μου. Και πλέον εδώ μόλις μπαίνει στη ζωή μου η Ράστα έρχεται η μεγάλη ανατροπή.

Μία σχέση καταστροφής, εγώ μόνιμα σε μια κατάσταση υστερίας γιατί δεν μπορώ με τίποτα να τα καταφέρω, απελπισμένη πια σκέφτομαι διάφορα ακόμα και την επιλογή της υιοθεσίας, ελα όμως που αυτό το σκυλί το είχα ερωτευτεί και έτσι αποφασίζω να κάνω μία ακόμα προσπάθεια.

Μπαίνει λοιπόν στην ζωή μας ο Χρήστος…

Τι να πω για τον Χρήστο…θα πω ότι στην αρχή ήθελα να τον δείρω γιατί ήταν πολύ μα πολύ επαγγελματίας (βλέπεις πίστευα ότι θα πάρει το σκύλο στα χέρια του και θα μου τον παραδώσει έτοιμο – λες και είχαμε να κάνουμε με πακέτο- εξάλλου ψάχνοντας εκπαιδευτή για την Ράστα κάτι τέτοιο έβλεπα να γίνεται με άλλους του είδους επαγγελματίες) αλλά έλα που του χρωστάω πελώρια ευγνωμοσύνη γιατί με έμαθε να ζω αρμονικά και όμορφα με την κούκλα μου…

Και αυτό είναι το πιο σημαντικό ο Χρήστος δεν παίρνει στα χέρια του απλά ένα σκυλί να το κάνει Ρομπότ κάτι που δεν ήθελα να γίνει με μας…

Ο Χρήστος απλά σε μαθαίνει να επικοινωνείς. Τον λατρεύω γιατί με βοήθησε να είμαι ευτυχισμένη και εγώ με τη Ράστα αλλά και η Ράστα με εμένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Χρήστο σε λατρεύουμε !!!