Αν σε πάρω αγκαλιά μπορώ να ξαναγίνω παιδί – Asterix

εκπαιδευση σκυλου μαλτεζ αστεριξΜικρή μου λευκή μουσούδα δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που πριν από 20 μήνες βγήκες από το χαρτόκουτο και περπατούσες σαν πιγκουίνος στο χαλί της κουζίνας!
Άπειρη κ άσχετη εγώ με το θέμα, αλλά τόσο δεκτική να προσπαθήσω και τόσο ενθουσιασμένη μαζί σου!!!
Οι μέρες περνούσαν και εμείς οι δύο προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τον άλλον. Όχι με επιτυχία ομολογώ! Μεγάλωνες. Ξεκίνησαν οι βόλτες στο πάρκο, οι διακοπές μαζί, τα ξενύχτια λόγω υγείας. Όμως όσο και να με ταλαιπωρούσες εγώ κοίταγα τα ματάκια σου και σε αγαπούσα όλο και περισσότερο!
Μαζί σου ανακάλυψα πως το να ξυπνάω στης 6.30 για την βόλτα σου μπορεί και να γίνει ευχάριστο. Το να βρέχει κ εμείς να τριγυρνάς στην βροχή για την ανάγκη σου μπορεί να μην είναι τόσο άσχημο τελικά. Οι διακοπές μαζί σου ζόρικες. Αλλά δεν θα ησύχαζα αν δεν περνούσες κ εσύ καλά. Μου μαθαίνεις καθημερινά τα όρια της υπομονής μου. Μου μαθαίνεις πως είναι να αγαπάς χωρίς να περιμένεις τίποτα πίσω!
Κάθε μέρα όσο περίεργη και να είναι αν σε πάρω αγκαλιά μπορώ να ξαναγίνω παιδί και να κυλιέμαι στο χαλί μαζί σου!
Σε χαζεύω που κοιμάσαι και χαζογελάω μόνη μου.
Αν αυτό δεν είναι έρωτας τότε τι είναι;;;
Με παιδεύεις ακόμα πολλές φορές. Αλλά μην ανησυχείς κάθε φορά που λέω ότι θα σε δώσω…δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή τη μουσούδα ούτε λεπτό!!!!
Ελπίζω κ εύχομαι να περάσουμε μαζί πολλά πολλά Χριστούγεννα κ εγώ να σε γεμίζω φιλιά μέχρι να γίνεις γεράκος!!!! Σε λατρεύω
Κυπριώτη Μαρία